divendres, 28 de setembre de 2012

TIC

Actualment vivim en una societat que està en un procés de canvi constant en la tecnologia, sobretot en la tecnologia comunicativa. Això  afecta a les nostres relacions que es basen en la informació que volem transmetre, comporta nous mitjans culturals i socials, i aporten noves concepcions i possibilitats socials. Estem en una època de manipulació i domini mitjançant la tecnologia.

En el present i el futur de l'educació s'utilitzen les Noves Tecnologies de la Informació (TIC).
En l'ambit educatiu, cada vegada s'utilitzen més aquestes TIC dins i fora de l'aula com pissarres digitals, llibres virtuals, moddle, cursos a distància, portàtils, etc.
Segons un estudi recent la utilització de les TIC hauria de disminuir el fracàs escolar i potenciar noves metodologies d'aprenentatge de l'alumnat.

Aquest instruments han d'ajudar a complir els objectius de l'educació: educar a l'alumne a saber pensar i decidir per ell mateix i a formar-los academicament. Però la realitat es que no s'ha obtingut els resultats esperats d'alguns instruments. En les escoles de secundària, on l'alumnat és adolescent, s'han incoroprat els llibres virtuals. Al ser un canvi tan brusc no s'han adaptat de manera correcte, fent-ne un mal ús.
Creieu que la societat està preparada?

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Best Buy Printable Coupons