dijous, 25 d’octubre del 2012

El programa Escoles Verdes


El programa Escoles Verdes sorgeix com un compromís per donar suport a tots els centres educatius de Catalunya que volen innovar, incloure, avançar, sistematitzar i organitzar accions educatives que tinguin la finalitat d'afrontar, des de l'educació, els nous reptes i valors de la sostenibilitat.

I, per tant, es plantegen tres grans objectius:

1.Ajudar els centres a incorporar els valors de l'educació per a la sostenibilitat en tots els àmbits de la vida del centre (currículum, gestió, relacions amb l'entorn, etc.).
2.Promoure la participació i la implicació activa de la comunitat educativa en la millora del seu entorn.
3.Afavorir l'intercanvi entre els centres que comparteixe.n uns mateixos objectius. Fer xarxa.

Cada cop hi ha més escoles que col·laboren en la millora del medi ambient, aquí us adjuntem un vídeo d'una escola de la nostra ciutat, l'Escola Olga Xirinacs recentment clausurada per les retallades portades a terme per l'administració.

Aquest video deixa constància  de la importància  i la influència que pot arribar a tenir l'escola, però no pas ella sola, en parlar d'escola fem referència a tota la comunitat educativa ( pares, mestres, personal del centre, nens,....) i que junts podem aconseguir " UN MON MILLOR".



Què en penseu? 

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Teniu tota la raó, aquest video ens serà molt útil a les escoles, un aplaudiment pels que el van realitzar!

xfsam ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
xfsam ha dit...

Bona feina per part d'aquesta escola, penso que es important i molt enriquidor que els nens i nenes estiguin concienciats des de petits.

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Best Buy Printable Coupons