dijous, 18 d’octubre del 2012

En aquest post us penjarem dos cançons que s'han fet molt famoses a tot el món, i que els nens les canten i se les saben com si fossin el "sol solet" o "la lluna la pruna".

Que us sembla que cantin unes cançons on el missatge es de tot menys infantil?
Feu les vostres reflexions i compartiu-les amb nosaltres! :D











4 comentaris:

Anònim ha dit...

Considero que els pares haurien de tenir mes present que vuen o escolten els seus fills, ja que al cap i a la fi els nens/es petits no saben que es "bo" i que es "dolent"

Anònim ha dit...

Crec que totes les cançons haurien d'anar acompanyades del subtitol, traduint la lletra, o en cas dels vídeos a youtube a la descripció hauria d'anar la lletra traduïda, i desprès ja entrarien el pares permeten que ho escoltin i ho vagin cantant

Maria rosa ha dit...

Estic d'acord,ja que no només és el missatge dolent pels xiquets , també les imatges no són gens infantils. Encara que internet és una ferramenta molt útil,també pot ser un enemic molt fort. Pense que els pares haurien de ser més conscients d'aquest aspecte tant quotidià.

Anònim ha dit...

Em sembla bastant patètic que els nens d'avui dia estiguin creixent amb aquestes cançons que no són gens educatives..d'aquesta manera no es conserva la innocència que es teni de petit quan et cantaven per exemple "sol solet". Les lletres i imatges d'aquestes cançons a mes de que no les entenen..no son aptes per a ells i no fan res mes que adelantar etapes de la vida i fer desaparèixer la de ser un nen innocent i tendre que s'educa amb cançons més dolçes d'escoltar. La música tot i que hi ha gent que ho veu una tonteria influeix molt en el comportament de les persones, i mes si ets un nen petit.

Publica un comentari a l'entrada

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Best Buy Printable Coupons